Resultaten voor italiaanse koffiemachines horeca

italiaanse koffiemachines horeca
 
Professionele Saeco Koffiemachines o.a. Royal, Aulika Focus.
Professionele Saeco koffiemachines. Met de Italiaanse koffiemachines van Philips Saeco en de koffiebonen van Kabuna maakt u de perfecte tas koffie. Wilt u een klassieke koffie, of liever een speciale koffie? U kiest voor een Philips Saeco koffiemachine wanneer verse bonenkoffie uw voorkeur heeft en u met één druk op de knop de perfecte tas koffie wilt zetten. De budgetvriendelijke koffiemachines van Saeco bedienen koffiefans over de hele wereld en zijn geschikt voor op kantoor, in de horeca en voor thuis.
Italiaanse Koffiemachines Espressoapparatuur 2dehands.be.
Delonghi Icona eco.311.W in zeer goede staat. Het toestel werd slechts enkele malen gebruikt, vertoont geen schade of defecten en wordt verkocht wegens aankoop van een Nespresso toestel. 19 juli 2018 1511: Mechelen. italiaanse koffiemachine voor horeca. goed werkende koffiemachine.
Espressomachines.
Registreren Ons contacteren. Word nu lid. Zin om thuis een echte Italiaanse koffie te maken? Door de hoge druk waarbij de koffie gezet wordt, is de smaak bij een espressomachine intenser. Wij testen er verschillende: machines met capsules, pistonmachines en volautomatische toestellen.
Koffie espressomachines, koffiemolens, koffiebonen, workshops.
CasaBarista is een espresso koffie speciaalzaak met deskundige service door Barista's' én scherpe prijzen. U bent welkom bij meer dan tien shops voor de aanschaf van espresso apparatuur en koffieproducten, onder het genot van een vers kopje koffie en persoonlijke uitleg. Want bij wie kunt u beter terecht dan bij onze Barista's: de Italiaanse meester koffiezetter?
Kiezen voor een Italiaanse koffiemachine Koffieautomaten voor bedrijven.
Een koffieautomaat in uw bedrijf. Een koffiemachine kiezen voor de horeca. Een koffiemachine voor thuis. Een koffiezetapparaat voor professioneel gebruik. Het koffieapparaat: de nieuwe trends. Hoe kies ik de beste koffiemachine? Kiezen voor een Italiaanse koffiemachine. Koffieautomaten voor bedrijven. Koffiemachines met bonen.
Horeca Segafredo Zanetti Italiaanse espresso koffie en apparatuur.
Met het Segafredo Linea Bar concept biedt u als horeca ondernemer uw klanten de toegevoegde waarde van een sterk merk met authentieke Italiaanse uitstraling en beleving. Het Segafredo Linea Bar concept bestaat uit drie exclusieve melanges. Elk met een eigen smaak en karakter.
Professionele Italiaanse koffiemachines Mocca d'Or' Mocca d'Or.'
Omdat een professionele Italiaanse koffiemachine al snel een paar duizend euro kost, is het aan te raden om een afspraak te maken met een adviseur van Mocca d'Or. De adviseur komt langs en adviseert op basis van uw wensen één of meerdere Italiaanse koffiemachines.
Wat zijn de beste Italiaanse koffiemachine merken? Vivakoffie.
Dit goed gevestigde en populaire bedrijf produceert betaalbare, authentieke Italiaanse koffiemachines en deze zijn zowel beschikbaar in traditionele als moderne designs. Ze combineren vaak het beste van het verleden en de toekomst om een intrigerende, aantrekkelijke en superieure lijn van Italiaanse espressomachines te maken.

Contacteer ons