Meer resultaten voor zwitserse koffiemachines

zwitserse koffiemachines
 
Schaerer koffiemachine kopen? Mocca d'Or.'
Het Zwitserse bedrijf Schaerer maakt fraaie koffiemachines met een opvallend design. Neem de Art Plus met de gestroomlijnde molens: dat ziet er toch fantastisch uit? De Coffee Art Plus het kroonjuweel van Schaerer heeft een capaciteit van 200 koppen per uur, waardoor deze machine geschikt is voor bedrijven, kantines, afhaalrestaurants en kleine tot middelgrote restaurants.
Koffiemachines JURA België.
JURA stelt normen. Perfecte espresso, met één druk op de knop. Perfecte koffiespecialiteiten met melk, met één druk op de knop. Perfect onderhoud, met één druk op de knop. CLARIS maakt ontkalken overbodig. Reiniging met één druk op de knop.
Jura Koffiemachine Scherpe prijzen, snel bezorgd.
Het Zwitserse merk beschouwt haar Jura koffiemachines als mooie, stijlvolle toevoeging aan je keuken waarmee je de meest heerlijke koffie zet. Naast het zetten van het beste kopje koffie, hecht Jura dus ook veel waarde aan de designfactor van haar volautomaten.
JURA volautomatische espressomachines uit Zwitserland THE COFFEE FACTORY TCF.
Je bent hier: Home JURA volautomatische espressomachines uit Zwitserland THE COFFEE FACTORY TCF. JURA aangeboden door THE COFFEE FACTORY TCF. JURA is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige volautomatische espressomachines. Vanuit Niederbuchsiten verkopen zij inmiddels wereldwijd een prachtig assortiment espresso, koffie en cappuccino machines voor particulier en zakelijk gebruik.
Bekijk alle Swiss Made koffiemachine modellen voor op het werk.
Swiss Made koffiemachines. Koffiemachines van Zwitserse kwaliteit. Als je een keuze maakt voor een koffiemachine op het werk, kan je het beste gaan voor kwaliteit. Vooral op de werkvloer is het vervelend als een koffiemachine niet voldoet aan de nodige kwaliteitseisen.
Schaerer koffiemachine nodig? Nu bij Gaasbeek.nl.
Al sinds 1924 ontwikkelt het Zwitserse merk Schaerer koffiemachines waarbij baanbrekende technologie samenkomt met de optimale prikkeling van onze zintuigen. Dankzij het brede assortiment koffiemachines, de expertise en de Zwitserse precisie is Schaerer dé koffiepartner voor bedrijven over de hele wereld.
België JURA België.
Voor de beste service en hulp bij het zoeken naar een nieuwe koffiemachine brengt u een bezoek aan een geautoriseerde Jura-verdeler. Hij kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Roger Federer: TV-Spot. De Zwitserse koffiecultuur vers gemalen, zonder capsules.
Koffiemachines espressoapparaten koffieautomaten Schaerer.
Espressoapparaten, koffiemachines en koffieautomaten Schaerer voor horeca en bedrijven. Schaerer is sinds jaar en dag marktleider in de Benelux als producent van professionele espressoapparaten, koffiemachines en koffieautomaten. Schaerer, dat is.: de beste koffie zetten. met een druk op de knop.

Contacteer ons