Op zoek naar goede koffie op het werk?

goede koffie op het werk
 
Koffiemachine voor kantoor of op werk Waterlogic.
Niet alleen als het gaat om productkennis en ervaring maar ook op het gebied van certificering. Wel zo prettig wanneer jouw organisatie met strikte beveiligingsprotocollen werkt. Water op het werk. Kokend Water Kraan. Waterkoelers met koolzuur. Koffie op het werk.
Merken Crossbow Coffee.
Met één druk op de knop zet u koffie van echte baristakwaliteit. Als u kiest voor een koffieautomaat van Nescafé, heeft u veel verschillende opties. Gaat u voor een snelle instantmachine die tot wel 250 drankjes per uur kan produceren, of gaat u voor een versebonenmachine die luxe koffies zoals latte macchiatos kan zetten? Door de grote variatie aan koffiemachines voor op het werk is Nescafé een merk dat voor ieder bedrijf een goede match is.
Goede koffie op kantoor leidt tot betere ideeën Alles over Het Nieuwe Werken Werken20.nl.
Ook bezoekers krijgen een veel betere eerste indruk als ze een lekker bakkie krijgen aangeboden. Het is een van de uitkomsten van het Goede koffie en thee onderzoek dat Jacobs Douwe Egberts JDE begin mei bekend heeft gemaakt. Op verzoek van JDE deed onderzoeksbureau MWM2 in de periode 8 tot en met 11 april 2016 een representatieve steekproef onder de Nederlandse bevolking. Daar kwam uit dat tweederde van de werknemers tevreden is over de koffie die ze drinken op werk.
Waarom u al jaren slechte koffie drinkt op het werk De Tijd.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Ooit al een lekkere kop koffie gedronken op het werk? Dan bent u bij de gelukkigen. Op de meeste werkvloeren is koffie anno 2014 nog altijd onsmakelijk sop, ondanks de onstuimig bloeiende koffiecultuur daarbuiten.
Goede koffie op het werk is belangrijk hoogeveenschecourant.nl Ondernemen Actueel.
Koffiedrinkers die zon 2 a 3 kopjes per dag drinken hebben 12 procent minder kans op vroegtijdig overlijden dan niet-koffiedrinkers. Daarnaast is uit eerder gehouden Amerikaans onderzoek al gebleken dat koffie helpt bij het verlagen van de kans op een hartaanval of van diabetes type 2. Investeer in een goede automaat. Lekkere en kwalitatief goede koffie op het werk is een must.
Goede koffie op het werk leidt tot betere ideeën.
Maar koffie kan wel bijdragen aan het gevoel van de werknemers. En daarom is een goede koffieautomaat van belang voor elke organisatie. Ook blijkt uit onderzoek dat koffie en thee drinken op het werk ons vrolijker maakt. 86% van de ondervraagden gaf aan dat het een moment van ontspanning geeft.
Koffie op het werk Miss Morrison Koffiebranderij Delft.
Steeds meer bedrijven zien in dat goede koffie direct leidt tot tevreden werknemers, maar ook dat koffie een visitekaartje is naar klanten die de het bedrijf komen bezoeken. Net zoals we je thuis willen laten genieten van je dagelijks kop koffie vinden we het belangrijk dat je op je werk ook een goede kop koffie kunt drinken.
Giga Services // Verdeler van Animo, Bravilor, Illy, Maggi, Lotus, Nestle, Saeco en veel meer // De beste oplossing voor koffieautomaten en toebehoren!
U bent koffieliefhebber en u wenst ook op kantoor te genieten van een heerlijke kop koffie? U bent bij ons aan het juiste adres. Passie voor Lekkere Koffie, Gemak, Service en KWALITEIT, dat is wat wij reeds meer dan 22 jaar aanbieden aan onze trouwe klanten!

Contacteer ons