Zoeken naar koffie halen op het werk

koffie halen op het werk
 
Koffie halen op werk riskant MT.nl.
Home Management Koffie halen op werk riskant. Koffie halen op werk riskant. 2 september 2009. U mag komende tijd associaal zijn. Heeft u zin in een kopje koffie? Haal alleen voor uzelf. Wellicht denkt u dat koffie aan uw collega geven een vriendelijk gebaar is, maar voor u het weet geeft u gratis de Mexicaanse griep mee.
Koffie halen als Managementtaak Management Impact.
s Ochtends vroeg bij het begin van de werkdag. Elke ochtend koffie halen voor je team. En bij elk kopje koffie dat je neerzet even een sociaal praatje maken met je teamleden: over hun kinderen, over hun partner die ziek is, over de reis die de ouders maken, over de hockeywedstrijd van zaterdag, over alles. En dan tussen neus en lippen door nog even werkdingetjes aanstippen. Ben je helemaal op de hoogte, collega voelt zich gewaardeerd en het scheelt je weer verschillende vergaderingen. Als teamleden aan het brainstormen zijn. Bemoei je er niet mee! Haal alleen koffie, zet het stilletjes neer en ga weer verder. Ga niet meebrainstormen, want je bent de manager en dus de leider. Jouw bijdragen zullen als verkapte opdrachten gezien worden, of zullen zwaarder wegen, waardoor andere heel goede ideeën naar de achtergrond gedrukt worden. Koffie is genoeg. De ideeën hoor je vanzelf. Koffie werkt goed bij crisis. Vooral als jouw professionals keihard aan het werk zijn om de crisis te bezweren.
Teveel lood in de koffiemachine op het werk? Jobat.be.
Op tijd en stond een bakje koffie halen om het werk iets draaglijker te maken, is voor velen een dagelijks ritueel. De kleine wandeling van en naar de koffiemachine in de kantine is tevens de ideale gelegenheid om even de benen te strekken.
Koffie halen voor de werksfeer Psychologie Magazine.
Koffie halen voor de werksfeer. Om de werksfeer positiever te maken hoef je niet eens zoveel te doen, wordt duidelijk uit onderzoek door de universiteit van California. Een groep werknemers kreeg een geheime opdracht: gedurende vier weken gingen ze ten minste vijf aardige dingen per week doen voor een andere groep collegas die van niets wisten. Bijvoorbeeld iets te drinken halen of een bedankmailtje sturen. Verhaal Zo vergroot je je werkplezier en dat van je collegas. Heb je het niet meer naar je zin op je werk?
Starbucks vs. gratis koffie op het werk Jobat.be.
Werknemers zouden immers meer en meer hun bakje troost van de machine op het werk halen. Koffie op het werk is doorgaans gratis, terwijl je in een koffiebar al makkelijk 2 euro betaalt voor een gewone koffie. Door de crisis zijn bovendien heel wat mensen ontslagen.
Grappige koffiedingen Koffie op het werk.
Vergelijk gratis vrijblijvende offertes voor koffie op het werk! Wie is er aan de beurt? En weer rijst de vraag: wie gaat er deze keer koffie halen? Vaak zijn altijd dezelfden de klos, maar afwisseling is belangrijk. Een beetje beweging is nooit weg, zeker wanneer men de hele dag in dezelfde houding aan een bureau zit.
Koffie-Haal-Generator.
voor je collegae neem je altijd wat mee. Het is niet altijd even makkelijk om voor de kamer waarin je werkt koffie te halen voor je collegae. Je bent altijd degene die haalt en daar wil je op een eerlijke manier verandering in brengen.
Manipulatie op de werkvloer VDAB.
Paul Vessies legt in zijn boek Antipulatie uit hoe we dagelijks gemanipuleerd worden op het werk en wat we ertegen kunnen doen. Volgens overtuigingsdeskundige Paul Vessies worden we dagelijks gemanipuleerd op het werk. Hij legt uit: Heel wat collegas manipuleren je zonder het te beseffen: ze overtuigen je om iets te doen dat je eigenlijk niet wil. Dit gaat meestal over kleine, onschuldige verzoekjes zoals de vraag of je koffie voor hen wil halen of een telefoontje wil plegen in hun plaats.

Contacteer ons